КОИ СМЕ НИЕ


НИЕ СМЕ ФИРМА ЕТАЖНА СОБСТВЕНОСТ ООД

Фирма Етажна собственост ООД е създадена  в началото на 2012 година от екип от високо-квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в строително-ремонтните дейности. Основния предмет на дейност на нашата фирма е ремонт и хидроизолация на покриви. В годините до сега имаме успешно завършени редица обекти и множество доволни клиенти, на които гарантираме спокоиствието, за това че каквото и да се случи с покрива им, има кой да се погрижи.


Фирма Етажна собственост ООД извършва безплатен оглед на състоянието на покрива, за възникнали течове пукнатини и нарушения на покривната повърхност. Предлагаме оферта за изпълнение с материали, подходящи конкретно за нуждите на всеки един покрив.


Ние разполагаме с екип от високо-квалифицирани специалисти на ремонтни дейности на покривите на жилищни, складови, производствени и обществени сгради. С удоволствие ще отговорим на всички възникнали въпроси относно състоянието на вашия покрив и мерките, които е необходимо да бъдат взети.

Високо-квалифицирани специалисти

Нашите професионалисти са винаги готови да извършат ремонта ви навреме, с висококачествени материали, на достъпни цени

Множество успешнозавършени обекти

Доволни през годините клиенти ни препоръчват, защото ние винаги изпълняваме гаранционната поддръжка на всеки наш обект

Достъпна цена

Ние преглагаме най-висококачественото изпълнение и материали на изключително приемлива цена


НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

ПОДГОТВИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ


Не зависимо дали покрива ви има стара хидроизолация, която е вече е разлепена и трябва да бъде премахната, бордови ламаринени обшивки които се веят свободно и трябва да бъдат фиксирани или има покривна баластра, която трябва да бъде изчистена - ние правим вцялата подготовка на основата преди полагането на новото хидроизолационно покритие.

КАЧЕСТВЕНО И НАДЕЖНО ИЗПЪЛНЕНИЕ


Внимателно направения оглед на състоянието на вашия покрив и дефиниране на всички проблеми довели до това, избора на най-подходящия за вашия случай материал, изпълнението от екипа от специалисти, с които разполагаме, гарантират за качественото и надежно извършване на ремонтните дейности..


КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Аз лично, като домоуправител на бл.102, вх.А, ж.к. Гоце Делчев, съм изключително доволен от ремонта, който фирма Етажна собственост ООД извърши на нашия покрив през септември 2012 г. Въпреки, че гаранцията беше 5 год. до момента не сме имали никакви проблеми с течове!

ТИХОМИР КОСТОВ

Преди няколко години правихме ремонт на покрива с една фирма, която от тогава не мога да открия нито по телефона, нито на посочения в търговски регистър адрес и покрива започна да тече дори на места, на които преди тове не беше текъл. Принудихме се отново да събираме средства за ремонт, защото нямаше как тези течове да продължат. Тогава извикахме фирма Етажна собственост ООД да погледне покрива и да ни направи оферта за ремонт. Оказа се че предишната фирма /която не мога да открия/ е положила новата изолация върху старата PVC мембрана, която беше под чакъла и сега цялата е станала на вълни и се е напукала. Под наш контрол Фирма Етажна сосбственост почисти изцяло покрива до основи, обработи всички отворили се пукнатини, фуги, и местата около воронките и след това положи 8-слойната система на Изомакс. Сега покрива прилича на басейн - едно цяло покритие върху циментовата плоча.

КАМЕЛИЯ ИВАНОВА бл.377, вх.Б, ж.к. Света Троица